Resepsjonen på Treider i Trondheim

Velkommen til Treider i Trondheim!

Treider i Trondheim

Du finner oss i nyoppussede lokaler i krysset Leangen/Strindheim, like ved Sirkus Shopping, i Falkenborgvegen 35 C.

Heltid på dagtid – utdanning over et halvt eller ett år

Alle våre utdanninger som går over ett semester gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole. Utdanningene på dagtid har en varighet på et halvt eller ett år. Her kan du lese mer om våre heltidsstudier.

Deltid på kveldstid – ett år

Mange av våre utdanninger i Bergen tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men går over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 – 21:00, to kvelder per uke. Her kan du lese mer om våre deltidsstudier.

Nettstudier

Mange av utdanningene våre tilbys også via nettstudier. Nettstudier er studier på nett, uten fast oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning. Dette gir deg mulighet til å studere hvor du vil, og du kan legge opp studiene slik at de passer til din hverdag.  Her kan du lese mer om nettstudier.

Oppstart

Vi har oppstart 2 ganger i året, vår og høst. Her finner du en oversikt som viser hvilke studier som starter når.

Lokale kurs, våren 2019

I samarbeid med advokatfirmaet Magnus Legal AS, tilbyr vi lynkurs innen økonomi og jus for privatpersoner og bedrifter. Les mer om disse kursene og tidspunkter for kursoppstart våren 2019.

Privat

Bedrift

Dette får du hos Treider
Praktisk utdannning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Dette sier studentene våre i Trondheim

Regnskapskonsulent Trine

Jeg valgte Treider fordi jeg ville bygge på min kompetanse innenfor regnskap siden jeg har studert økonomi tidligere. Etter fullført utdanning ønsker jeg å jobbe innenfor regnskap og lønn. Jeg vil anbefale Treider til alle som ønsker en kort og yrkesrettet utdanning. Kjempeflinke lærere og godt studiemiljø! 

Trine, Regnskapskonsulent, Trondheim
Regnskapskonsulent Arissara

– Jeg fikk jobb med én gang jeg var ferdig med studiene. Jeg har lært mye om lønn – et område jeg kanskje i fremtiden vil spesialisere meg enda mer på. Det er små klasser og miljøet er utrolig bra. Her bryr lærerne seg veldig om studentene, noe som smitter positivt over på læringsmiljøet.

Arissara, Regnskapskonsulent, Trondheim