Treider i Oslo

Velkommen til Treider i Oslo!

Treider i Oslo

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler like ved Stortinget, midt i Oslo sentrum. Det er kort vei til alle byens tilbud, og alle kollektivtilbud er i umiddelbar nærhet. I Oslo tilbyr vi alle våre utdanninger, både halvårige og ettårige, dagtid og kveldstid. Hos oss kan du finne en utdanning som er interessant for deg, med en studieløsning som passer din hverdag.

Heltid på dagtid – utdanning over et halvt eller ett år

Alle våre utdanninger som går over ett semester gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole.

På de fleste ettårige utdanningene er det undervisning tre til fire dager i uken.  Det legges også inn en studiedag hvor det forventes at studentene arbeider med prosjekter, gruppearbeid, forberedelse til forelesninger o.l. I tillegg inkluderes praksis i relevant bedrift i de ettårige utdanningene med unntak av Nettverksadministrator og utdanningene innen Design.

Etter fullført utdanning hos oss, kan du gå rett ut i jobb. Utdanningene på dagtid har en varighet på et halvt eller ett år.

Deltid på kveldstid – ett år

Mange av våre utdanninger i Oslo tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men går over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 – 21:00, to kvelder per uke. Enkelte helgesamlinger kan forekomme. Kveldsundervisningen er tilrettelagt slik at du kan kombinere utdanningen med full jobb, men det må forventes arbeid med fagstoff utover ren undervisningstid.

Oppstart

Alle våre utdanninger som går over et halvt år på dagtid eller ett år på kveldstid har oppstart to ganger årlig (vår og høst). Alle våre ettårige utdanninger har oppstart én gang årlig (høst).

Dette får du hos Treider
Praktisk utdanning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Dette sier studentene våre

Celine butikkledelse

– Det var en utrolig bra blanding i undervisningen. Én dag hadde vi teori, en annen dag mer praktisk rettet undervisning eller kanskje vi var ute i butikk for å se hvordan ting fungerer. Det er intensivt, men utrolig lærerikt.

Celine, Butikkledelse
Ida reiselivskoordinator

– Lærerne Treider benytter seg av, arbeider ute i bransjen selv, noe jeg ser på som veldig positivt. Det betyr at de kjenner reiselivsbransjen godt og har kontakter. Studieløpet er i tillegg kort og fikk meg raskt ut i jobb.

Ida, Reiselivskoordinator