Velkommen til Treider i Bergen!

Treider i Bergen

I Bergen finner du oss på St. Jakobsplass 9, som er rett over veien for Media City Bergen, 200 meter fra Bystasjonen. Våre lokaler legger grunnlaget for et intimt og inkluderende miljø, der vi gjør vårt ytterste for å skape og å opprettholde en god atmosfære. Det er lyse og åpne lokaler med totalt 16 klasserom fordelt på to etasjer.

I Bergen tilbyr vi en rekke utdanninger, både dagtid og kveldstid.

Heltid på dagtid – utdanning over et halvt eller ett år

Alle våre utdanninger som går over ett semester gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole. Utdanningene på dagtid har en varighet på et halvt eller ett år. Her kan du lese mer om våre heltidsstudier.

Deltid på kveldstid – ett år

Mange av våre utdanninger i Bergen tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men går over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 – 21:00, to kvelder per uke. Her kan du lese mer om våre deltidsstudier.

Nettstudier

Mange av utdanningene våre tilbys også via nettstudier. Nettstudier er studier på nett, uten fast oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning. Dette gir deg mulighet til å studere hvor du vil, og du kan legge opp studiene slik at de passer til din hverdag.  Her kan du lese mer om nettstudier.

Oppstart

Vi har oppstart 2 ganger i året, vår og høst. Her finner du en oversikt som viser hvilke studier som starter når.

Dette sier studentene våre i Bergen

Monica medisinsk sekretær

– Studiene var veldig bra lagt opp, og lærerne var kunnskapsrike og hjelpsomme dersom man stod fast på noe. Etter fullført utdanning, fikk jeg den første jobben jeg søkte på. Det var et vikariat på ortopedisk avdeling, men nå har jeg fast stilling på hjerteavdelingen på Haukeland.

Monica, Medisinsk sekretær, Bergen
Isabel reiselivskoordinator

Jeg er veldig reiseglad og vil ha en jobb som involverer reising. Fagskole passer perfekt for meg som ikke er så akademisk. Jeg lærer akkurat det jeg trenger for å jobbe i reiselivsbransjen uten at jeg må sitte mange år på skolebenken. Lærerne er kjempeflinke og studentmiljøet er veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med valget mitt og synes utdanningen er supermorsom!

Isabel, Reiselivskoordinator, Bergen