Velkommen til Treider i Bergen!

Treider i Bergen

I Bergen finner du oss på St. Jakobsplass 9, som er rett over veien for Media City Bergen, 200 meter fra Bystasjonen. Våre lokaler legger grunnlaget for et intimt og inkluderende miljø, der vi gjør vårt ytterste for å skape og å opprettholde en god atmosfære. Det er lyse og åpne lokaler med totalt 16 klasserom fordelt på to etasjer.

I Bergen tilbyr vi en rekke utdanninger, både dagtid og kveldstid.

Heltid på dagtid – utdanning over et halvt eller ett år

Alle våre utdanninger som går over ett semester gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole. Utdanningene på dagtid har en varighet på et halvt eller ett år.

På de fleste ettårige utdanningene er det undervisning tre til fire dager i uken. Det legges også inn en studiedag hvor det forventes at studentene arbeider med prosjekter, gruppearbeid, forberedelse til forelesninger o.l. I tillegg inkluderes praksis i relevant bedrift i de ettårige utdanningene med unntak av Nettverksadministrator.

Med en utdanning hos oss kan du kan gå rett i jobb etter fullført utdanning.

Deltid på kveldstid – ett år

Mange av våre utdanninger i Bergen tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men går over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 – 21:00, to kvelder per uke. Enkelte helgeundervisninger kan forekomme. Kveldsundervisningen er tilrettelagt slik at du kan kombinere utdanningen med full jobb, men det må forventes arbeid med fagstoff utover ren undervisningstid.

Oppstart

Alle våre utdanninger som går over et halvt år på dagtid eller ett år på kveldstid har oppstart to ganger årlig (vår og høst). Alle våre ettårige utdanninger har oppstart én gang årlig (høst).

Dette får du hos Treider
Praktisk utdannning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

 

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Dette sier studentene våre i Bergen

Jeg valgte Medisinsk sekretær fordi jeg har lyst til å jobbe med mennesker og ville ha en rask og effektiv vei ut i jobb. Studentmiljøet er veldig bra og det er kjempeflinke lærere. Jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag og skoledagene flyr av gårde. Det er ikke et kjedelig øyeblikk. Dette er den beste avgjørelsen jeg har tatt!

Veronica, Medisinsk sekretær, Bergen

Jeg er veldig reiseglad og vil ha en jobb som involverer reising. Fagskole passer perfekt for meg som ikke er så akademisk. Jeg lærer akkurat det jeg trenger for å jobbe i reiselivsbransjen uten at jeg må sitte mange år på skolebenken. Lærerne er kjempeflinke og studentmiljøet er veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med valget mitt og synes utdanningen er supermorsom!

Isabel, Reiselivskoordinator, Bergen
Kontakt Treider Bergen

Vi er alltid tilgjengelig for studiesamtaler.
Det er bare å ringe oss for å avtale et tidspunkt.

St. Jakobsplass 9, 5008 Bergen
Tlf: 55 20 70 60
E-post: postvest@treider.no

 

Åpningstider og studiesamtaler

Mandag – torsdag kl. 08:15 – 21:00
Fredag kl. 08:15 – 16:00

Tor Erik Børmarken, studie- og karriereveileder

E-post: teb@treider.no
Mobil: 24 14 99 49

Nettstudier og Oslo