Reiseliv

Treider Fagskoler har tilbudt utdanning innen reiselivet i over 30 år, og våre reiselivsstudier er under kontinuerlig utvikling tilpasset arbeidsmarkedets krav. Vår lange erfaring med utdanning av dyktige mennesker har gitt oss et kvalitetsrykte i næringen. Du stiller derfor sterkt når du skal søke jobb om du har reiselivsutdanning fra Treider Fagskoler. Mulighetene for arbeidsplass, både i inn- og utland, er mange: flyselskaper, turistkontorer, turoperatører, reisebyrå, hoteller, restauranter etc. En ansatt i reiselivsnæringen må like å jobbe med mennesker, arbeide selvstendig, planmessig og effektivt.  Du må like å yte service, kommunisere og samarbeide, og sist, men ikke minst - like å ha det gøy på jobben og være glad i å reise!  Ekskursjoner og studieturer er derfor en viktig del av utdanningen. (Merk:  Kostandene i forbindelse med ekskursjoner og studieturer kommer i tillegg til studieavgiften).

Referanser

Referanse
Merete Søegaard Medisinsk sekretær

Godt relatert til yrket

Det jeg likte ved Treider Fagskoler, var lengden på studiet og kompetanse på den enkelte foreleser. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler på grunn av bredden i det faglige innholdet, som har gitt meg en grunnleggende kompetanse i forhold til det å jobbe med mennesker.

Merete Søegaard Medisinsk sekretær

Referanse
Yulia Guseva Regnskapsmedarbeider

Relevant utdanning for fremtidig arbeid

Treider Fagskoler er en skole hvor lærerne er engasjerte og faglig dyktige. Et spennende og faglig studium gir mange muligheter i arbeidslivet. Jeg har hele tiden hatt lyst til å arbeide med regnskap, da jeg hadde noe erfaring med faget fra tidligere og

Les mer

ønsket å fordype meg ytterligere. Det fikk jeg hos Treider Fagskoler.

Yulia Guseva Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn