Spennende reiselivsutdanning

Vi har mange års erfaring med fagskoleutdanning innen reiseliv. Utdanningen, Reiselivskoordinator, er NOKUT-godkjent og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. Reiselivsstudiet er under kontinuerlig utvikling tilpasset arbeidsmarkedets krav. For å jobbe i reiselivsbransjen, må du like å jobbe med mennesker, arbeide selvstendig, strukturert og effektivt. Du må like å yte service, være sosial, og sist, men ikke minst – være glad i å reise! Vår reiselivsutdanning har et kvalitetsstempel i bransjen, noe som bidrar til at våre studenter kommer seg raskt ut i jobb etter fullførte studier. Med en utdanning innen reiseliv, har du hele verden som arbeidsplass og mulighetene for jobb er mange. Du kan jobbe hos flyselskaper, turistkontorer, turoperatører, reisebyråer, hoteller, restauranter etc. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Dette får du hos Treider
Praktisk utdanning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Studietilbud
Studium
Nivå
Studiesteder
Finansiering

Fagskoleutdanningen, Reiselivskoordinator, er en praktisk utdanning som gir deg god kunnskap om reiselivsbransjen.

Heltid
Fagskole
  • Oslo
  • Trondheim
  • Bergen
Lånekassegodkjent

Dette sier studentene våre

Ida reiselivskoordinator

– Lærerne Treider benytter seg av, arbeider ute i bransjen selv, noe jeg ser på som veldig positivt. Det betyr at de kjenner reiselivsbransjen godt og har kontakter. Studieløpet er i tillegg kort og fikk meg raskt ut i jobb.

Ida, Reiselivskoordinator
Inger

Jeg er veldig rastløs, så jeg trives i en jobb hvor arbeidsoppgavene er varierte og hvor det er mulighet for å reise. Jeg har en bachelor innen Pedagogikk fra før. Det passet ikke for meg, og jeg ønsket en kort og praktisk utdanning. Lærerne er veldig engasjerte og det har vært mye fokus på fagrelaterte tema og på det praktiske. Jeg hadde 4 ukers praksis i Sør-Afrika. dette er en av de beste opplevelsene jeg har hatt.

Inger, Reiselivskoordinator