Regnskap – direkte jobbkvalifiserende utdanninger

Vi tilbyr 2 fagskoleutdanninger innen regnskap. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. Dette er et godt valg for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som gir teoretisk og praktisk kompetanse som er etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningen Regnskapsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- og personalavdelinger i små- og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen, Regnskapskonsulent, passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore- eller større bedrifter. For å møte de til enhver tid gjeldende krav i arbeidslivet, benyttes oppdatert og anerkjent programvare innenfor lønn, regnskap og personal.

Når du har fullført utdanningen, Regnskapsmedarbeider, har du mulighet til å fortsette videre ved å ta andre semester på utdanningen, Regnskapskonsulent. Denne utdanningen gir 60 studiepoeng, og går enda mer i dybden på regnskapsfaget. Du vil også få en unik mulighet til å gå ut i praksis, noe som gir verdifull kompetanse på CV-en.

Dette får du hos Treider
Praktisk utdanning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Studietilbud
Studium
Nivå
Studiesteder
Finansiering

Fagskoleutdanningen, Regnskapskonsulent, gir deg bred teoretisk og praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi.

Heltid, Nettstudier
Fagskole
  • Nettstudier
  • Oslo
  • Trondheim
Lånekassegodkjent

Fagskoleutdanningen, Regnskapsmedarbeider, gir deg bred teoretisk og praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi.

Heltid, Deltid, Nettstudier
Fagskole
  • Nettstudier
  • Oslo
  • Trondheim
Lånekassegodkjent

Dette sier studentene våre

Anita nettstudent regnskapsmedarbeider

– I begynnelsen var det litt uvant å studere over nett. Men etter hvert ble jeg vant til det, og da gikk det veldig fint. Jeg satte av spesifikke kvelder til å arbeide med nettstudiene. Det fungerte veldig bra for min del.

Anita, nettstudent, Regnskapsmedarbeider
Bjørg

Jeg hadde ingen utdanning fra før, og har jobbet mange år i dagligvarebransjen. Jeg er gift og har barn, så jeg trengte en kort og praktisk utdanning som kan få meg raskt ut i arbeid. Jeg trivdes veldig godt. Det er mindre fokus på teori og mer fokus på det praktiske, noe som passer meg veldig bra. Jeg lærer fortere og mye mer!

Bjørg, Regnskapsmedarbeider