Dette sier våre studenter

Vi er veldig stolte av de flinke studentene våre, og mange av dem går rett ut i jobb etter fullført utdanning. Her kan du bli bedre kjent med noen av dem.

Ida reiselivskoordinator

– Lærerne Treider benytter seg av, arbeider ute i bransjen selv, noe jeg ser på som veldig positivt. Det betyr at de kjenner reiselivsbransjen godt og har kontakter. Studieløpet er i tillegg kort og fikk meg raskt ut i jobb.

Ida, Reiselivskoordinator
Monica medisinsk sekretær

– Studiene var veldig bra lagt opp, og lærerne var kunnskapsrike og hjelpsomme dersom man stod fast på noe. Etter fullført utdanning, fikk jeg den første jobben jeg søkte på. Det var et vikariat på ortopedisk avdeling, men nå har jeg fast stilling på hjerteavdelingen på Haukeland.

Monica, Medisinsk sekretær, Bergen
Regnskapskonsulent Arissara

– Jeg fikk jobb med én gang jeg var ferdig med studiene. Jeg har lært mye om lønn – et område jeg kanskje i fremtiden vil spesialisere meg enda mer på. Det er små klasser og miljøet er utrolig bra. Her bryr lærerne seg veldig om studentene, noe som smitter positivt over på læringsmiljøet.

Arissara, Regnskapskonsulent, Trondheim
Celine butikkledelse

– Det var en utrolig bra blanding i undervisningen. Én dag hadde vi teori, en annen dag mer praktisk rettet undervisning eller kanskje vi var ute i butikk for å se hvordan ting fungerer. Det er intensivt, men utrolig lærerikt.

Celine, Butikkledelse
Anita nettstudent regnskapsmedarbeider

– I begynnelsen var det litt uvant å studere over nett. Men etter hvert ble jeg vant til det, og da gikk det veldig fint. Jeg satte av spesifikke kvelder til å arbeide med nettstudiene. Det fungerte veldig bra for min del.

Anita, nettstudent, Regnskapsmedarbeider
Regnskapskonsulent Trine

Jeg valgte Treider fordi jeg ville bygge på min kompetanse innenfor regnskap siden jeg har studert økonomi tidligere. Etter fullført utdanning ønsker jeg å jobbe innenfor regnskap og lønn. Jeg vil anbefale Treider til alle som ønsker en kort og yrkesrettet utdanning. Kjempeflinke lærere og godt studiemiljø! 

Trine, Regnskapskonsulent, Trondheim
Medisinsk sekretær Jasmina

Utdanningen er veldig morsom og jeg har lært mye på kort tid. Jeg kommer rett fra videregående, og utdanningen her er mer praktisk rettet enn på videregående. Det gjør at jeg lærer mer og det er en god balanse mellom teori og praksis. Alle studentene er veldig motiverte, lærerne er utrolig flinke og det er et godt studiemiljø. Det gjør at jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag!

Jasmina, Medisinsk sekretær, Bergen
Isabel reiselivskoordinator

Jeg er veldig reiseglad og vil ha en jobb som involverer reising. Fagskole passer perfekt for meg som ikke er så akademisk. Jeg lærer akkurat det jeg trenger for å jobbe i reiselivsbransjen uten at jeg må sitte mange år på skolebenken. Lærerne er kjempeflinke og studentmiljøet er veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med valget mitt og synes utdanningen er supermorsom!

Isabel, Reiselivskoordinator, Bergen
Veronica medisinsk sekretær

Jeg valgte Medisinsk sekretær fordi jeg har lyst til å jobbe med mennesker og ville ha en rask og effektiv vei ut i jobb. Studentmiljøet er veldig bra og det er kjempeflinke lærere. Jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag og skoledagene flyr av gårde. Det er ikke et kjedelig øyeblikk. Dette er den beste avgjørelsen jeg har tatt!

Veronica, Medisinsk sekretær, Bergen
Julie

Jeg tok reiseliv på videregående og på folkehøyskole, og ønsket å bygge videre på dette. Det er god læring og samarbeid i klasserommet. Det er mye fokus på det praktiske, så jeg har lært mye. Jeg hadde min praksisplass hos STS Education og har nå fått sommerjobb hos dem.

Julie, Reiselivskoordinator
Inger

Jeg er veldig rastløs, så jeg trives i en jobb hvor arbeidsoppgavene er varierte og hvor det er mulighet for å reise. Jeg har en bachelor innen Pedagogikk fra før. Det passet ikke for meg, og jeg ønsket en kort og praktisk utdanning. Lærerne er veldig engasjerte og det har vært mye fokus på fagrelaterte tema og på det praktiske. Jeg hadde 4 ukers praksis i Sør-Afrika. dette er en av de beste opplevelsene jeg har hatt.

Inger, Reiselivskoordinator
Dianna

Jeg ønsket meg en kort og fleksibel utdanning som kan få meg rett ut i jobb. Det har vært god stemning i klasserommet, og lærerne har vært flinke. Jeg føler at jeg har lært mye som jeg kan bruke i arbeidslivet. Det som er spennende med akkurat denne utdanningen er at jeg får flere jobbmuligheter. Jeg kan jobbe på et sykehus, legekontor eller sykehjem.

Dianne, Medisinsk sekretær
Bjørg

Jeg hadde ingen utdanning fra før, og har jobbet mange år i dagligvarebransjen. Jeg er gift og har barn, så jeg trengte en kort og praktisk utdanning som kan få meg raskt ut i arbeid. Jeg trivdes veldig godt. Det er mindre fokus på teori og mer fokus på det praktiske, noe som passer meg veldig bra. Jeg lærer fortere og mye mer!

Bjørg, Regnskapsmedarbeider
Jane student advokatassistent

Jeg valgte advokatsekretær fordi jeg ønsker meg en trygg og stabil jobb. Praksisplassen min har gitt meg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe som advokatsekretær. Det gjør meg mer trygg når jeg skal gå ut og søke jobb.

Jane, Advokatsekretær

Jeg har master i sosialantropologi, men fikk ikke jobb fordi jeg manglet praktisk yrkeserfaring. Videreutdanningen på Treider gir meg den praktiske og yrkesrettede kompetansen jeg trenger.

Eline, Saksbehandler