Dette sier våre studenter

Vi er veldig stolte av de flinke studentene våre, og mange av dem går rett ut i jobb etter fullført utdanning. Her kan du bli bedre kjent med noen av dem.

Jeg er interessert i IT, det har jeg alltid vært. Jeg ønsket å ta en fagskoleutdanning fordi jeg ville ha en kort og praktisk utdanning som kan få meg rett ut i arbeid. Det er et godt studentmiljø og jeg har lært mye. Lærerne er dyktige og det er mye fokus på det praktiske som kan brukes ut i arbeidslivet.

Alexander, Nettverksadministrator

Jeg tok reiseliv på videregående og på folkehøyskole, og ønsket å bygge videre på dette. Det er god læring og samarbeid i klasserommet. Det er mye fokus på det praktiske, så jeg har lært mye. Jeg hadde min praksisplass hos STS Education og har nå fått sommerjobb hos dem.

Julie, Reiselivskoordinator

Jeg er veldig rastløs, så jeg trives i en jobb hvor arbeidsoppgavene er varierte og hvor det er mulighet for å reise. Jeg har en bachelor innen Pedagogikk fra før. Det passet ikke for meg, og jeg ønsket en kort og praktisk utdanning. Lærerne er veldig engasjerte og det har vært mye fokus på fagrelaterte tema og på det praktiske. Jeg hadde 4 ukers praksis i Sør Afrika. En av de beste opplevelsene jeg har hatt.

Inger, Reiselivskoordinator

Jeg ønsket meg en kort og fleksibel utdanning som kan få meg rett ut i jobb. Det har vært god stemning i klasserommet, og lærerne har vært flinke. Jeg føler at jeg har lært mye som jeg kan bruke i arbeidslivet. Det som er spennende med akkurat denne utdanningen er at jeg får flere jobbmuligheter. Jeg kan jobbe på et sykehus, legekontor eller sykehjem.

Dianne, Medisinsk sekretær

Jeg hadde ingen utdanning fra før, og har jobbet mange år dagligvarebransjen. Jeg er gift og har barn, så jeg trengte en kort og praktisk utdanning som kan få meg raskt ut i arbeid. Jeg trivdes veldig godt. Det er mindre fokus på teori og mer fokus på det praktiske, noe som passer meg veldig bra. Jeg lærer fortere og mye mer!

Bjørg, Regnskapsmedarbeider

Jeg jobbet tidligere som møbeltapetserer og ønsket å lære meg mer om møbler, farger og design. Jeg valgte å studere Interiør for å bygge videre på min kompetanse. Fagskoleutdanning passer meg veldig bra og jeg sitter igjen med mye erfaring, fordi det er mye fokus på det praktiske. Vi har hatt en kjempefin klasse, med godt samarbeid.

Lise, Interiør

Jeg liker at fagutdanningen utfordrer meg praktisk. Jeg skisser ikke bare ut ideer, men jeg må faktisk gjøre ideene mine til virkelighet.  I fjor jobbet jeg med et prosjekt for Steen&Strøm som en del av en oppgave, det var kjempegøy.

Yvonne, Retail design

Jeg valgte advokatsekretær fordi jeg ønsker meg en trygg og stabil jobb. Praksisplassen min har gitt meg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe som advokatsekretær. Det gjør meg mer trygg når jeg skal gå ut og søke jobb.

Jane, Advokatsekretær

Jeg har master i sosialantropologi, men fikk ikke jobb fordi jeg manglet praktisk yrkeserfaring. Videreutdanningen på Treider gir meg den praktiske og yrkesrettede kompetansen jeg trenger.

Eline, Saksbehandler

Jeg valgte Treider fordi det er en kort utdanning og det er mye fokus på «learning by doing», noe som passer meg godt. Jeg kan anbefale alle å videreutvikle seg selv!

Thomas, Mediedesign