Hvorfor velge Treider

Hvorfor velge Treider?

Det finnes mange gode fordeler med å være student hos oss. Vi i Treider ønsker at du skal lykkes med studiene dine og derfor tilbyr vi verktøy som vil hjelpe deg med å nå målene dine gjennom studiene.

Som student hos oss får du

  • Personlig veiledning: Alle studenter hos oss får sin egen studieleder fra oppstart. Du kan spørre om det aller meste du lurer på om og rundt studiet ditt og få hjelp og veiledning underveis.
  • Kurs i studieteknikk: I nettskolen finner du et kurs med gode studietips. Du lærer om planlegging, studieteknikker, viktige begreper, oppgaveskriving, akademisk skrivemåte og mer.
  • Kurs i eksamensmestring: Eksamensstress er vanlig og rammer de fleste. Vi gir råd både om hvordan du kan forberede deg til eksamen, og til å gjennomføre eksamen. Noen ganske få sliter med eksamensangst. Dere har fått et eget kurs i nettskolen.
  • En rekke digitale hjelpeverktøy: Vi tilbyr mange verktøy i studiene, for å gi deg variasjon og muligheter. I nettskolen har du meldingsbokser direkte til lærer og studieleder. I klasserommet kan du diskutere, spørre eller avtale samarbeide med medelever. I læringsrommet kan du reservere møter med din lærer eller samarbeide med andre studenter. Vi bruker flere ulike plattformer for å gi deg det beste læringsutbyttet.

Hos oss får du korte, praktiske utdanninger som gjør deg kvalifisert til å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Vi mener at praktisk arbeid med fagstoffet og personlig oppfølging er en avgjørende faktor for å lykkes med studiene og oppnå gode resultater. Derfor blir alle våre studenter fulgt opp av sine faglærere hele veien.

I klasserommet møter du flinke lærere som har mange års yrkeserfaring fra fagområdet sitt. Vår klasseromsundervisning bidrar til et positivt læringsmiljø der du kan diskutere og samarbeide med studenter med samme interesser og mål som deg. Vi har tette bånd til næringslivet og våre lærere har mange års erfaring fra sine fagområder. Hele 4 av 5 av våre studenter er i jobb innen 6 måneder etter fullført utdanning.

Dette får du hos Treider
Praktisk utdanning

Praktiske utdanninger som sikreren lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Dette sier studentene våre

Bjørg

Jeg hadde ingen utdanning fra før, og har jobbet mange år i dagligvarebransjen. Jeg er gift og har barn, så jeg trengte en kort og praktisk utdanning som kan få meg raskt ut i arbeid. Jeg trivdes veldig godt. Det er mindre fokus på teori og mer fokus på det praktiske, noe som passer meg veldig bra. Jeg lærer fortere og mye mer!

Bjørg, Regnskapsmedarbeider
Dianna

Jeg ønsket meg en kort og fleksibel utdanning som kan få meg rett ut i jobb. Det har vært god stemning i klasserommet, og lærerne har vært flinke. Jeg føler at jeg har lært mye som jeg kan bruke i arbeidslivet. Det som er spennende med akkurat denne utdanningen er at jeg får flere jobbmuligheter. Jeg kan jobbe på et sykehus, legekontor eller sykehjem.

Dianne, Medisinsk sekretær

Jeg har master i sosialantropologi, men fikk ikke jobb fordi jeg manglet praktisk yrkeserfaring. Videreutdanningen på Treider gir meg den praktiske og yrkesrettede kompetansen jeg trenger.

Eline, Saksbehandler