Nettstudier

Nettstudier er studier via nett, uten fast oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning. Nettstudier er et godt alternativ til tradisjonell utdanning og gir deg frihet til å studere når du vil, hvor du vil, i ditt eget tempo. Treider Fagskoler benytter den elektroniske studieplattformen Canvas for nettstudiene. Der finner du komplett oversikt over dine nettstudier, med studieveiledning for hver utdanning. Studieveiledningen forteller deg hva du bør fokusere på innenfor de ulike emnene, og hva som er viktig for deg å lese før hver innsendingsoppgave.

Alle våre nettutdanninger er knyttet til et virtuelt "klasserom" – en møteplass der du kan stille spørsmål til faglærer, gi svar og diskutere med andre studenter. Der kan du diskutere spesifikke temaer som berører dine nettstudier med de andre studentene på studiet. Du vil få personlig oppfølging og hjelp – når du trenger det. Våre faglærere følger deg gjennom hele studietiden. En av våre studiekonsulenter hjelper deg med praktiske spørsmål og veiledning når du trenger det.

Referanser

Referanse
Lene Marie Myrseth Medisinsk sekretær

Jeg anbefaler Treider fagskoler på det sterkeste

Alt var bra. Hvordan timene var lagt opp, eksamen og ikke minst den utrolig gode stemningen som var i alle timer uavhengig av lærere.

Les mer

Jeg trengte en kort utdanning slik at jeg kom meg raskt tilbake i jobb. Supert miljø, lærere og lokaler. Jeg anbefaler Treider fagskoler på det sterkeste. Jeg er nå i full jobb som medisinsk sekretær.

Lene Marie Myrseth Medisinsk sekretær

Referanse
Caroline Engvik Reiselivskoordinator

Gir et realistisk bilde av hva bransjen går ut på.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Treider, og etter det ene året har jeg kommet veldig langt. Jeg synes utdanningen var bra fordi dem gir deg et realistisk bilde av hva bransjen går ut på. Faglærerne har høy kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Les mer

Sist men ikke minst var det vi, studentene, som planla studieturen vår selv. Etter endt studie har man fått flere gode kontakter og relevant studiekompetanse, og det er veldig lett å komme ut i arbeid. Man får mange nye venner og bekjente og har et morsomt år som legger minst like mye vekt på det praktiske som det teoretiske.

Caroline Engvik Reiselivskoordinator

Tips en venn

Del med venn