Nettstudier

Nettstudier er studier via nett, uten fast oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning. Nettstudier er et godt alternativ til tradisjonell utdanning og gir deg frihet til å studere når du vil, hvor du vil, i ditt eget tempo. Treider Fagskoler benytter den elektroniske studieplattformen Canvas for nettstudiene. Der finner du komplett oversikt over dine nettstudier, med studieveiledning for hver utdanning. Studieveiledningen forteller deg hva du bør fokusere på innenfor de ulike emnene, og hva som er viktig for deg å lese før hver innsendingsoppgave.

Alle våre nettutdanninger er knyttet til et virtuelt "klasserom" – en møteplass der du kan stille spørsmål til faglærer, gi svar og diskutere med andre studenter. Der kan du diskutere spesifikke temaer som berører dine nettstudier med de andre studentene på studiet. Du vil få personlig oppfølging og hjelp – når du trenger det. Våre faglærere følger deg gjennom hele studietiden. En av våre studiekonsulenter hjelper deg med praktiske spørsmål og veiledning når du trenger det.

Referanser

Referanse
Olga Polaieva Regnskapsmedarbeider

Meldte meg på etter anbefalinger. Nå har jeg jobb :)

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de gir praktisk og god opplæring. Det er lett å finne jobb etterpå. Takk for bra kurs :) Lærere var veldig flinke og hjelpsomme.

Olga Polaieva Regnskapsmedarbeider

Referanse
Sylwia Szymczak Regnskapsmedarbeider

Godt rykte gjorde valget enkelt!

Jeg synes at denne utdanningen ga meg veldig mye. Hva er fordelene med å ta utdanningen på Treider Fagskoler? 1. Kursets formål er å kvalifisere deltakerne for praktisk regnskapsarbeid. 2. Man får systematisk tilbakemelding/veiledning av fagperson.

Les mer

3. Studier legges primært opp som en kombinasjon av teoretisk og praktisk gjennomgang av regnskap. 4. Deltakerne kan tilegne seg ferdigheter innen bruk av IT-basert lønnsystem, samt praktiske øvelser innenfor lønns- og personalarbeid. 5.Hyggelig klassemiljø.Mine arbeidsoppgaver i dag består av kontering og registrering av bilag, avstemming av bank, remittering, fakturering, og en rekke aktuelle arbeidsoppgaver innenfor dette fagområdet. Jobben min er utført etter en gitt kvalitetsmessig standard.

Sylwia Szymczak Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn