Mote og Foto

School of Fashion Industry og Bilder Nordic School of Photography er avdelinger i Treider Fagskoler.

Referanser

Referanse
Marianne Medisinsk sekretær

Lærte det jeg jobber med i dag

Hos Treider Fagskoler var alt egentlig veldig bra. Flinke og engasjerte lærere. Treider Fagskoler kan anbefales for de som ikke vil bruke masse tid på utdanning, men som har selvdisiplin til å fullføre en utdanning på ett semester.

Marianne Medisinsk sekretær

Referanse
Funda Parla Regnskapsmedarbeider

Både lærere og klassemiljø var fantastiske :)

Treider Fagskoler har kjempeflinke lærere. Er veldig fornøyd med den utdanningen jeg har fått fra Treider Fagskoler, og anbefaler dem til alle som ønsker å studere. Jeg studerer på Politihøgskolen nå. Det var det som var drømmen min.

Les mer

Regnskapsstudiet tok jeg bare for å føre mitt eget regnskap, og kanskje ha det som tilleggsjobb.

Funda Parla Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn