Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse – ettertraktet kompetanse i næringslivet

Vi tilbyr 3 fagskoleutdanninger innen markedsføring og ledelse. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen.Våre utdanninger passer for deg som vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i små- og mellomstore bedrifter. Mulighetene etter fullførte studier er mange. Utdanningene er praktisk rettet og faglig aktuelle, og våre forelesere har lang erfaring fra næringslivet. Dette gjør studentene våre attraktive i dagens arbeidsmarked. Ved å kombinere teori og praksis med personlig utvikling gir vi våre studenter et godt utgangspunkt for en lang karriere innen markedsføring og ledelse. Med en utdanning innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du alltid være ettertraktet i næringslivet.

Dette får du hos Treider
Praktisk utdanning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Studietilbud
Studium
Nivå
Studiesteder
Finansiering

Butikkledelse er en fremtidsrettet fagskoleutdanning som gir deg kunnskapen du trenger både i fysisk butikk, i nettbutikk eller hos leverandører og samarbeidspartnere.

Heltid
Fagskole
  • Oslo
  • Trondheim
  • Bergen
Lånekassegodkjent Lånekassegodkjent

Markedskonsulent er en fagskoleutdanning for deg som har et ønske om å jobbe med markedsføring, salg, PR eller merkevarebygging.

Heltid
Fagskole
  • Oslo
Lånekassegodkjent Lånekassegodkjent