Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Ann Kristin Hanssen Regnskapsmedarbeider

Kort, yrkesrettet utdanning

Vet du hva du vil jobbe med, men mangler kompetanse, så er det en veldig god investering å ta utdanning hos Treider Fagskoler. Utdanningen hos Treider Fagskoler har gjort at jeg har lært masse om hvordan regnskap skal føres og hvorfor man gjør som man gjør.

Les mer

Hadde det ikke vært for denne utdanningen så tror jeg ikke at jeg hadde fått denne jobben.

Ann Kristin Hanssen Regnskapsmedarbeider

Referanse
Merete Søegaard Medisinsk sekretær

Godt relatert til yrket

Det jeg likte ved Treider Fagskoler, var lengden på studiet og kompetanse på den enkelte foreleser. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler på grunn av bredden i det faglige innholdet, som har gitt meg en grunnleggende kompetanse i forhold til det å jobbe med mennesker.

Merete Søegaard Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn