Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Ruksana Rehman Regnskapsmedarbeider

Ønsket videreutdanning på kveldstid

Jeg kan anbefale alt på Treider Fagskoler. Lærere, klassemiljø, tidspunkt og beliggenhet (veldig sentralt). Administrasjonen har vært utrolig behjelpelig. Har alltid fått svar på mail, telefonhenvendelser og hjulpet meg med å finne løsninger på mine problemer der og da.

Les mer

Jobber som økonomikonsulent per idag, men vil gå over til ny stilling, Økonomi og lønnsansvarlig, etter kurs hos dere.

Ruksana Rehman Regnskapsmedarbeider

Referanse
Elise Markedskonsulent

Virket som en spennende og utfordrende utdanning

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi man får god personlig oppfølging, og siden det er så få studenter i klassen er det mulig å ha et mye tettere samarbeid med lærere og administrasjon, og det var lettere å få med seg fagstoffet enn ved andre skoler.

Elise Markedskonsulent

Tips en venn

Del med venn