Logistikk

Treider Fagskoler er stolt over å introdusere to nye utdanninger innen fagområdet logistikk; Transportadministrator og Lageradministrator. Begge utdanningene gir deg en rask vei til administrasjon / ledelse og har stort nedslagsfelt i jobbmarkedet. Begge utdanningene gir solid juridisk kunnskap og kunnskap om kommunikasjon og arbeidsledelse. I tillegg er det fokus på arbeidsmiljø, HMS og kvalitet. For utdanningen Transportadministrator er også fagomådene transportøkonomi og transport og spedisjon sentrale, mens for Lageradministrator vil det tilsvarende være fokus på fagområdene lager og logistikk samt lager- og transportøkonomi.

Referanser

Referanse
Cathrine Anderssen Regnskapsmedarbeider

Positiv omtale, og mulighet for å kombinere jobb med utdanning

Treider Fagskoler tilbyr relevant og praktisk rettet utdanning. Dersom du ønsker å jobbe som regnskapsmedarbeider, så lærer du det du trenger hos Treider Fagskoler. Treider Fagskoler hadde dyktige lærere som evnet å formidle kunnskap.

Cathrine Anderssen Regnskapsmedarbeider

Referanse
Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Klasseromsundervisning

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har korte, men målrettede studier som er tilpasset dagens næringsliv. Undervisningen foregår i klasserom med faglærer, noe som skaper et godt miljø for klassen. Treider Fagskoler har svært dyktige faglærere med kompetanse fra næringslivet.

Les mer

Klasserom med tilgjengelig utstyr og en yrkesrettet utdanning. Godt klassemiljø.

Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Tips en venn

Del med venn