Kontor og administrasjon

Treider Fagskoler tilbyr flere utdanninger innen kontorfag, herunder Saksbehandler, Advokatsekretær, Juridisk kontormedarbeider og Sekretær. Kontorfagene retter seg mot deg som ønsker å gjøre karriere innenfor kontoryrket, fra enklere kontoroppgaver som resepsjon og telefonhenvendelser til tyngre og mer avanserte kontoradministrative oppgaver innenfor økonomi, regnskap, juridisk korrespondanse og juridisk saksbehandling. Alle utdanningene er NOKUT-godkjent og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. Generelt vektlegges praktisk utførelse av helt sentrale arbeidsoppgaver. Studentene får innen de ulike studiene muligheten til å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter innenfor blant annet formell skriving, kundeservice, økonomi- og regnskap, arkivteori, juridisk metode, juridiske emner og engelsk. For å møte de til enhver tid gjeldende krav i arbeidslivet til benyttes oppdatert og anerkjent IT-programvare. Målet for alle studier ved Treider Fagskoler er å gjøre studentene i stand til å utføre reelle arbeidsoppgaver innenfor det næringssegment som er målgruppen for utdanningen.

Referanser

Referanse
Ida Kristine Christensen Juridisk kontormedarbeider

Dyktige og engasjerte lærere

Studiet er godt lagt opp med studiedager og halve dager. Muligheten til å sitte igjen å arbeide på skolen etter undervisningen er ferdig for dagen er en bra mulighet. Flinke lærere på studiet.

Les mer

Jeg bruker store deler av tiden på data og regnskap, men også generelt kontorarbeid, og det var det samme som vi jobbet med på skolen. Gode lærere og et godt miljø.

Ida Kristine Christensen Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Nina Juridisk kontormedarbeider

Så spennende ut. Ingen andre tilbud der jeg bor

Jeg likte undervisningsopplegget til Treider Fagskoler. Utdanningen var lærerik. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler, for jeg syntes alt var bra. Krever mye. Flinke lærere.

Nina Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn