Fremtidsrettet IT-utdanning

Innen fagområdet IT tilbyr vi fagskoleutdanningen Nettverksadministrator. Denne utdanningen er NOKUT-godkjent og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. I dag er de aller fleste arbeidsoppgaver avhengige av et stabilt og sikkert datanettverk, og som nettverksadministrator vil du være nøkkelpersonen i denne viktige jobben.

De fleste arbeidsplasser bruker avanserte IT-løsninger i stadig større grad, og dette øker behovet for kompetent IT-personell. Typiske arbeidsoppgaver for en nettverksadministrator er installasjon og drift av servere, samhandling mellom servere, arbeidsstasjoner og andre nettverkskomponenter, vedlikehold, ekspansjon og dokumentasjon. For å møte de til enhver tid gjeldende standarder innen nettverk, benyttes oppdatert og anerkjent programvare. Vi har fokus på løsninger som garanterer drifts- og datasikkerhet.

Dette får du hos Treider
Praktisk utdanning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Studietilbud
Studium
Nivå
Studiesteder
Finansiering

Nettverksadministrator er en praktisk rettet fagskoleutdanning som er utviklet og basert på faglitteratur og sertifiseringspensum fra markedsledere som Microsoft, CompTIA og Cisco.

Heltid, Nettstudier
Fagskole
  • Nettstudier
  • Oslo
  • Bergen
Lånekassegodkjent Lånekassegodkjent