Helse

Treider Fagskoler tilbyr utdanningen Medisinsk sekretær innenfor fagområdet helse. Utdanningen tilbys over ett semester på dagtid eller to semestre på kveldstid. I tillegg tilbys utdanningen som nettstudie. Jobbmulighetene er svært gode. Som Medisinsk sekretær er jobb på sykehus eller offentlige / private legekontor det mest vanlige. Utdanningen er praktisk og direkte jobbrelevant slik at du skal kunne mestre overgangen fra utdanning til jobb på en best mulig måte. Merk at utdanningen ikke er fagskolegodkjent (NOKUT-godkjent), men Treider Fagskoler kan tilby en egen finansordning med de samme betingelser som Lånekassen.

Referanser

Referanse
Kjellaug B. Regnskapsmedarbeider

Vi lærte alt fra begynnelsen, hvordan regnskap er oppbygd, hvordan det føres. Man starter på gamle måten og går over til den moderne måten å føre regnskap på. En får god innsikt i oppbygging av regnskapet og hva som skjer når en setter det inn i tabeller.

Les mer

Opplæring i programvare er "alfa omega", samt dyktige lærere som kan forklare og svare på alt av spørsmål og problemer som skulle dukke opp.

Kjellaug B. Regnskapsmedarbeider

Referanse
Adnan Hussain Saksbehandler

Spennende studievalg, godt miljø

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi du lærer mye nytt, får nye venner, og det er lettere å få jobb etterpå. Treider Fagskoler har både bra lærere og godt klassemiljø. Etter å ha gått hos dere, så fikk jeg lyst til å studere mer.

Adnan Hussain Saksbehandler

Tips en venn

Del med venn