Som student hos oss, får du mulighet til å delta på spennende fagdager

FagdagI mai, gjennomførte vi Treider Fagdager for første gang. Det involverte en serie med korte kurs som er et tilbud til våre studenter. Fagdagene har en rekke temaer som presentasjonsteknikk, regnskapsanalyse og kredittvurdering, nettverking/LinkedIn og det digitale verktøyet VISMA.net payroll. Ettersom dette var første runde, begrenset vi tilbudet til stedbaserte studenter, men til høsten skal tilbudet utvides til alle nettstudenter på både Treider og NKI.

Vi har 3 viktige mål med fagdagene:

  1. Øke kompetanse i digitale verktøy
  2. Fasilitere tverrfaglig utvikling
  3. Skape relasjoner med næringslivet

Øke kompetanse i digitale verktøy
Dagens studenter trenger digitale ferdigheter i økende grad. Ved å skaffe grunnleggende kjennskap til et digitalt verktøy, er det større muligheter til å skaffe en relevant jobb og å utvikle innsikt i verktøyet. Teoretisk kunnskap er ikke nok; studentene må kunne bruke verktøyene som næringslivet krever.

Fasilitere tverrfaglig utvikling
Relevant fagkunnskap er en forutsetning for å kunne skape verdi for både kunder og arbeidsgivere. Vi mener at studenter skal kunne utvikle ferdigheter innen f. eks. kommunikasjon, selv om de studerer fagområder hvor analytiske evner er viktigere. Derfor anbefaler vi at studentene utfordrer seg selv og melder seg på fagdager som tar dem utenfor komfortsonen.

Skape relasjoner med næringslivet
Jo tettere vi som utdanningsinstitusjon er næringslivet, jo mer faglig relevant blir utdanningene. Vi ønsker at aktører i næringslivet i større grad får forme våre utdanninger sammen med oss, slik at de får de beste kandidatene og som bidrar til verdiskapning fra dag én.

Illustrasjonsfoto fagdagUtover godt faglig påfyll og diskusjoner med studenter, var fagdagene både nettverksbyggende og sosiale. I fremtiden ønsker vi at fagdagene også blir et forum der studenter skaper et enda tettere nettverk seg i mellom og bidrar til mer spennende jobbmuligheter etter endt utdanning.

Vi gleder oss allerede til neste gang!