Jeg gikk rett ut i jobb etter fullført utdanning

Vi har intervjuet Anniken som var ferdig på regnskapskonsulentutdanningen vår i sommer. Etter fullført utdanning gikk hun rett ut i jobb.

Anniken regnskapskonsulentHvorfor valgte du å studere på Treider?
– Jeg valgte å studere til å bli regnskapskonsulent fordi jeg alltid har vært glad i tall, økonomifag og systematikk. Jeg er også veldig opptatt av organisering og strukturering, så dette passet meg perfekt. Det var også helt avgjørende for meg at studiet er kort og tilrettelagt for at du kan gå rett ut i jobb.

Hvordan opplevde du studieløpet?
– Jeg synes det var overraskende gøy å gå tilbake til skolebenken. Klassemiljøet var helt suverent og vi var folk i alle aldre. Jeg var faktisk en av de yngste i klassen. Jeg er skikkelig fornøyd med Treider og med studiet jeg valgte. Det har gitt meg gode jobbmuligheter innen det feltet jeg ønsker å arbeide innenfor, de har gode forelesere som gjør en ekstra innsats for at studentene skal lykkes og det har vært fokus på praktisk arbeid hele veien, sier hun.

Hvilket skoleprosjekt har betydd mest for deg?
– Det må være semesteroppgaven vi jobbet med gjennom hele studiet. Den handlet om å lage et regnskap for en fiktiv bedrift fra oppstart til første års slutt. Oppgaven var omfattende og ga oss en pekepinn på hvor godt vi jobbet med fagene. Her fikk vi også brukt regnskapsprogrammet ytterligere, noe som ble grunnlaget for at jeg klarte meg godt i praksis

Etter studiene fikk Anniken jobb med én gang. Hun jobber nå som regnskapskonsulent i Nardo Bil. Her hadde hun også sin praksis under studiene. Vi ønsker henne masse lykke til videre!