Jeg ønsker at alle mine studenter skal føle seg trygge og bli hørt

Bli bedre kjent med vår engasjerte regnskapslærer, Mariana.

En jobb må være mer enn bare en jobb. Det må være et sted man er ønsket og behøvd, et sted man ser fram til å dra hver dag, uke etter uke, år etter år. Det må være så motiverende at man ønsker å gi sitt beste til enhver tid.Mariana Olsen

Jeg startet min karriere som lærer allerede i studietiden, da jeg løp rundt omkring for å hjelpe medstudenter med å forstå faget. Senere så fikk jeg tilbud om å være hjelpelærer, noe som jeg takket nei til på grunn av reiseavstanden.

Noen måneder senere, var jeg hjelpelærer på samme skole og flere steder, enda lenger unna. Jeg kunne ikke holde meg unna 🙂

Etter endt studie søkte jeg på en regnskapsmedarbeiderstilling på slottet. Jeg fant ut at jeg ikke ville jobbe der likevel siden jeg hadde så dårlig bil…og ikke så gode manerer 🙂

I dag, så er jeg i full jobb på et regnskapskontor, hvor jeg er ønsket og satt pris på. Likevel så vet jeg at det finnes noe mer…flere å hjelpe…mer å lære…nye muligheter.

Når jeg kommer til undervisningen, glemmer jeg alt. Jeg er der for å forberede fremtidens regnskapsførere, administratorer og daglige ledere. Jeg er der for å gjøre en forskjell, ikke bare for å undervise det som er pensum, men det som trengs. Jeg ønsker at alle mine studenter skal føle seg trygge og hørt. Jeg vil at de skal se utviklingspotensialet i seg selv, at de skal tørre å drømme stort og at de skal forstå at det kreves mye arbeid for å nå sine mål. Jeg vil skape et godt miljø, med plass for latter og eventyr, et sted hvor man kan være seg selv, tørre å vise både sine svake og sterke sider. Jeg prøver alltid å finne ut hva som er mest relevant for arbeidslivet og legger ut kursen for klassen deretter. Jeg er i klassen for dem, og de har min fulle oppmerksomhet!

Så jeg forteller alle mine studenter: Kom på skolen, følg med, still spørsmål, gjør lekser og det skal gå bra!

Du, kan gjøre det!