Jeg fikk jobb der jeg hadde praksis

Vi har tidligere intervjuet Anniken som var ferdig utdannet regnskapskonsulent hos oss i juni. Hun gikk rett ut i jobb hos Nando Bil, der hun også hadde praksis som en del av studiene. Vi har spurt henne om hvordan hun trives i jobben og om hun får brukt det hun lærte hos oss.

Hvordan trives du i jobben din etter et halvt år i arbeid?Anniken
Jeg trives veldig godt i jobben min hos Nardo Bil. Jeg fikk først et ferievikariat, deretter ble ansettelsesforholdet forlenget ut oktober, og nå har jeg fått et lengre engasjement. Jeg krysser fortsatt fingrene for å få en fast ansettelse her, så det blir spennende å se hvordan ting blir til høsten. Denne muligheten har jeg fått takket være at jeg var her i praksis. Sammen med foreleser og administrasjonen på Treider traff vi spikeren på hodet med praksisplass for meg!

Føler du at du får brukt det du lærte på studiet i jobben?
Jeg føler at det jeg lærte på studiet har lagt grunnlaget for at jeg har klart meg så bra i jobben som jeg har gjort. Dette grunnlaget har ført til at jeg lærer nye ting fort, og de jeg jobber sammen med har følt seg trygge på at jeg klarer å gjennomføre nye oppgaver jeg blir tildelt. Kunnskapen foreleser på Treider har gitt meg innenfor grunnleggende regnskap og årsoppgjør, har gjort at jeg har fått være med å bidra i mange forskjellige arbeidsoppgaver, både det grunnleggende og det mer kompliserte. Jeg har også blitt tildelt egne ansvarsområder og jeg føler hele tiden at jeg blir utfordret på det nivået jeg føler meg komfortabel i.

Hva vil du si til de som vurderer å ta studier hos oss?
Jeg vil virkelig anbefale Treider i Trondheim, til de som er motiverte for videre utdanning! Foreleserne, miljøet og læringsutbyttet var helt supert!

Her kan du lese mer om hvordan Anniken fikk jobb rett etter fullført utdanning.

Vi ønsker Anniken masse lykke til videre, og krysser fingrene for fast ansettelse i løpet av året.

Vurderer du å ta en fagskoleutdanning så du også kan komme deg raskt ut i jobb, kan du ta en titt på vårt studietilbud.