Jeg er veldig fornøyd med valget mitt. Det er supergøy!

Vi har snakket med Isabel som går på fagskoleutdanningen, Reiselivskoordinator, i Bergen. Her forteller hun hva hun synes om utdanningen og hvorfor hun valgte å studere hos oss.

Hvorfor valgte du utdanningen, Reiselivskoordinator?Isabel reiselivskoordinator
Jeg er veldig reiseglad og ønsker meg en jobb der jeg kan reise. Valget falt på Reiselivskoordinator fordi utdanningen gir mange muligheter. Jeg ønsker å jobbe som reiseleder, og vil være med og planlegge turer og reise med grupper som guide. Det har jeg gode muligheter til med denne utdanningen.

Hva er forskjellen mellom fagskole og andre skoler du har gått på?
Fagskoleutdanning er perfekt for meg som ikke er så akademisk anlagt. Jeg lærer akkurat det jeg trenger uten å måtte gå mange år på skole. Det jeg lærer, er det jeg trenger i en jobb som reiselivskoordinator.

Hvordan er miljøet på skolen?
Utdanningen er kjempemorsom og det er veldig flinke lærere. Det gjør at jeg får lyst til å gå på skolen fordi det er så godt og hyggelig fellesskap her.

Hva er høydepunktet så langt?
Høydepunktet blir nok studietur til Marokko i mars. Vi fikk velge hvor vi skulle, og ble delt inn i grupper som skulle komme med hvert sitt forslag til reisemål. Etter at alle hadde presentert sine forslag, falt valget på Marokko. På turen skal vi studentene være reiseledere, og vi får ansvar for programmet på de forskjellige dagene. Jeg har litt lyst til å arrangere en surfetur på min dag.

Hva vil du si til andre som vurderer denne utdanningen?
Jeg er veldig fornøyd med valget mitt. Det er supergøy! Det er fint samhold i klassen, noe som gjør at jeg gleder meg til å gå på skolen. Jeg har lyst til å lære mer og synes alt er veldig spennende. Vi har flinke, engasjerte lærere som det er gøy å høre på.

Vi ønsker Isabel masse lykke til videre og håper utdanningen hos oss gjør at hun får drømmejobben!