Jeg er veldig fornøyd med studiene og gleder meg til å gå på skolen hver dag

Vi har snakket med Jasmina som går på Medisinsk sekretærutdanningen i Bergen. Hun forteller litt om studiehverdagen sin og hvorfor hun valgte å studere på Treider.

Medisinsk sekretær JasminaHva synes du om utdanningen?

– Jeg synes det er veldig kjekt. Utdanningen er intensiv, og det betyr at jeg lærer mye på kort tid.

Hva er forskjellen mellom denne utdanningen og andre skoler du har gått på?

– Jeg kommer rett fra videregående, og studiene her på Treider er mye mer praktisk rettet enn det var på videregående. Det gjør at jeg lærer mer og det virker veldig seriøst. Jeg synes det er en god balanse mellom teori og praksis.

Hva er grunnen til at du valgte utdanningen, Medisinsk sekretær?

– Jeg har alltid ønsket å jobbe med mennesker og innen helsesektoren. Da jeg fikk mulighet til å begynne på denne utdanningen etter å ha fullført videregående, grep jeg sjansen. Dette er en kort og intensiv utdanning der jeg klan gå rett ut i jobb etterpå. Det synes jeg er et stort pluss.

Hva er det mest positive med å studere på Treider i Bergen?

– Jeg synes det er kjekt at studiedagene er så intensive. Det er aldri kjedelig! Jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag fordi lærerne er superflinke og alle i klassen er veldig motiverte. Det gjør det gøy å gå på skolen!

Vi takker for praten og ønsker Jasmina lykke til videre ut i jobb!