Arbeidsgivere søker etter nye medisinske sekretærer via oss

Treider har blitt en foretrukket samarbeidspartner for rekruttering innen helsesektoren for mange legekontorer og sykehus.

Korte studier for en lang karriere
Det er godt kjent at helsesektoren er en bransje som sliter med å rekruttere kvalifisert arbeidskraft. Vår utdanning, Medisinsk sekretær, er derfor et smart valg om man vil komme raskt ut i jobb. Vårt tette samarbeid med sykehus og legekontorer er en stor fordel når studentene våre skal ut i jobb etter endt utdanning. Vi har tilbudt studiet Medisinsk sekretær i flere norske byer i lang tid, noe som har bidratt til at vi har fått et solid nettverk innen helsesektoren. Stadig flere legekontorer og sykehus velger å søke etter nye medisinske sekretærer gjennom vårt nettverk av studenter. De fleste av disse arbeidsgiverne velger å kun utlyse stillingene via oss.

Ledige stillinger annonseres i studentnettverket
Når vi får inn ledige stillinger gjennom vårt nettverk, blir disse lagt ut på studentnettverket slik at både nåværende studenter og studenter som nettopp er ferdige med utdanningen blir varslet. For oss er det en viktig suksessfaktor at de som har studert hos oss kommer raskt ut i jobb etter fullført utdanning. Derfor hjelper vi gjerne studentene våre med jobbsøk, og vi ser at de studentene som jobber målrettet med søkeprosessen kommer raskt ut i jobb, ofte før de har fullført utdanningen.

To ganger i året arrangerer vi jobbsøkerseminarer som skal forberede studentene våre på søknadsprosessen. I tillegg arrangerer vi også karrieredager to ganger i året. Her inviterer vi bemanningsbransjen innenfor hver enkelt utdanning for å styrke studentenes nettverk.