Lynkurs innen økonomi og jus for bedrifter

Kurstilbud i Trondheim våren 2019

I samarbeid med advokatfirmaet Magnus Legal AS, tilbyr vi lynkurs innen økonomi og jus for næringslivet. Kursene har en praktisk vinkling hvor vi tilbyr kompetanseheving, basert på kompakte kurs på tre timer. Vi tilbyr innsikt, verktøy og ikke minst, anvendelige løsninger som styrker deltakerne i det praktiske liv.

For påmelding til våre kurs, meld deg på her:

Påmelding kurs

Vi har også gleden av å invitere deg til frokostmøte 15. november kl 08.00 – 09.30 i våre nyoppussede lokaler. Frokostmøtet tar sikte på å gi deltakerne en grunnleggende forståelse av balansegangen mellom lovlig kundepleie og korrupsjon. Dette er et dagsaktuelt tema, og sammen med advokatfirmaet Magnus Legal AS vil vi gjennomgå noen konkrete eksempler. Må man f.eks. skatte av det om man får to VIP- billetter til cupfinalen?

Påmelding frokostmøte

————————————————

Magnus Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma som ble startet i 2005 under navnet Visma Advokater. I over 10 år har selskapet arbeidet tett med Norges ledende regnskaps- og rådgivningsmiljø. Advokatvirksomheten har fokus på kvalitet og praktiske løsninger.

Advokatene har allsidig bakgrunn fra privat og offentlig sektor, og er spesialisert på skatt, merverdiavgift og tilgrensende rettsområder som selskapsrett, arbeidsrett, kontraktsrett og fast eiendom. Magnus Legal har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger og tilbyr kompetanse til bedrifter over hele landet.

Les mer på magnuslegal.no