Hva er fagskole?

Vi tilbyr et bredt utvalg av fagskoleutdanninger som gir deg kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet. Fagskole er en offentlig godkjent, yrkesrettet utdanning som bygger på videregående skole. Fagskoleutdannede er svært ettertraktede i arbeidslivet. En fagskoleutdanning er derfor en god investering i fremtidig karriere. Det du legger ned av tid, penger og innsats gjennom utdanningen, skal du tjene på i årene som kommer. Om du i tillegg kan vise til gode resultater, vil du bli ettertraktet i arbeidsmarkedet.

Opptakskravene for fagskole er alltid formalkompetanse fra bestått videregående skole. Hvilken linje fra videregående skole som gir direkte opptak varierer. Arbeids- og annen relevant erfaring av minimum 3 års varighet kan også gi grunnlag for opptak. Alle som søker opptak på annet grunnlag enn bestått videregående skole vil bli individuelt vurdert.

Under ser du hvilke fagskoleutdanninger vi tilbyr på Treider.

Dette får du hos Treider
Praktisk utdanning

Praktiske utdanninger som sikrer en lang karriere.

Fleksible studier

Fleksible utdanninger på hel- og deltid eller via nettstudier.

Personlig oppfølging

Små klasser med tett oppfølging av den enkelte student.

Raskt ut i jobb

4 av 5 uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder.

Utvalgte studietilbud

Nettverksadministrator er en praktisk rettet fagskoleutdanning som er utviklet og basert på faglitteratur og sertifiseringspensum fra markedsledere som Microsoft, CompTIA og Cisco.

Heltid
Fagskole
  • Oslo
  • Trondheim
Lånekassegodkjent

Fagskoleutdanningen, Reiselivskoordinator, er en praktisk utdanning som gir deg god kunnskap om reiselivsbransjen.

Heltid
Fagskole
  • Oslo
  • Trondheim
  • Bergen
Lånekassegodkjent

Butikkledelse er en fremtidsrettet fagskoleutdanning som gir deg kunnskapen du trenger både i fysisk butikk, i nettbutikk eller hos leverandører og samarbeidspartnere.

Heltid
Fagskole
  • Oslo
  • Trondheim
Lånekassegodkjent

Dette sier studentene våre

Jeg har master i sosialantropologi, men fikk ikke jobb fordi jeg manglet praktisk yrkeserfaring. Videreutdanningen på Treider gir meg den praktiske og yrkesrettede kompetansen jeg trenger.

Eline, Saksbehandler
Jane student advokatassistent

Jeg valgte advokatsekretær fordi jeg ønsker meg en trygg og stabil jobb. Praksisplassen min har gitt meg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe som advokatsekretær. Det gjør meg mer trygg når jeg skal gå ut og søke jobb.

Jane, Advokatsekretær